Serhat Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 284 2361605
WEB https://imkbserhatmeslek.meb.k12.tr
Adres : Cumhuriyet Mahallesi Bahriye Üçok Caddesi No71 Merkez/EDİRNE
VİZYON : Nitelikli eğitimi sürekli kılan, gelişen, ulusal ve evrensel boyutta topluma katkı sağlayan, insana ve çevreye saygıyı ilke edinen, yetiştirdiği insan ve verdiği eğitimle örnek gösterilen, mezunları işletmeler tarafından tercih edilen ve mensubu olmaktan gurur duyulan bir okul haline geleceğiz.
MİSYON : Biz okul olarak; Atatürkçü düşünce çizgisinde, yaratıcı düşünen, öğrenmeyi öğrenen; öğrendiklerini davranışa dönüştürebilen, rekabetçi, ekip çalışmasına inanan, ulusal ve evrensel değerlere bağlı, her alanda başarıyı hedefleyen, sürekli gelişmeye inanan öğrencilerimizi üniversiteye, iş hayatına ve geleceğe hazırlamak; çalışanlarımızı demokratik bir iletişim ortamında en yüksek verimliliğe ulaştırarak 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bireyler olarak yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : LYS BAŞARILARIMIZ YERLEŞME ORANLARI 2017 %15 2018 %16 2012 %6

Saatler : 08:30 17:10
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : Doğalgaz Kalorifer
Servis :
Ulaşım : 5A-5B minübüs güzergahı
Yerleşim Yeri : Suni Gölet Mevkii
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 4 km
Kontenjan Bilgileri :
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi : 2017 %15/ 2018 %16/ 2012 %6
Sportif Etkinlikler :